Doua zile pentru a va inscrie in competitia COPIII ROMANIEI CREEAZA!

Doua zile pentru a va inscrie in competitia COPIII ROMANIEI CREEAZA!
Elevii botosaneni sunt invitati sa se inscrie in competitia organizata de Casa de Cultura a Ministerului Administratiei si Internelor, in perioada 30 aprilie - 31 mai 2009.

Este vorba despre cea de-a XVII-a editie a Concursului National de Poezie Copiii Romaniei creeaza, dedicat Zilei Internationale a Copilului.

Etapa finala a concursului se va desfasura la Bucuresti in data de 31 mai 2009, cand va avea loc festivitatea de premiere. Concursul este deschis tuturor copiilor si se organizeaza pe doua categorii de participanti: elevi de scoala generala si elevi de liceu.

"La nivelul judetului Botosani, primirea poeziilor se va efectua in perioada 19 mai - 22 mai 2008, de catre Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, zilnic, intre orele 08.00 - 15.00. Persoana de contact - comisar Gabriel Miron, tel. 507102", informeaza Biroul de Presa al IPJ Botosani.

Poeziile vor fi jurizate cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani, de catre cadre didactice de specialitate. Pe categorii de participanti se vor acorda premiile I, II, III si mentiuni.

Concurentii se pot inscrie cu maximum 5 poezii dactilografiate format A4, la 1,5 randuri.

Fiecare lucrare va avea mentionate numele, prenumele, scoala/liceul, clasa, adresa de acasa, localitatea, judetul si numarul de telefon.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fata de 14 ani a fost găsită! Ce decizie au luat polițiștii în privința Denisei

astăzi, 09:52
3

Fata este din satul Sârbi, comuna Vlăsinești. Marți, în jurul orei 16:00, Denisa a părăsit domiciliul fără să își mai contacteze familia, astfel că, aproape de miezul nopț...

Cetățenii de pe mai multe străzi din Botoșani rămân astăzi fără apă la robinete!

astăzi, 09:46
31

Nova Apaserv Botoșani anunță întreruperea furnizării apei astăzi, 8 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei localizată ...

Fost antrenor la Foresta: ”Acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii!”

astăzi, 08:45
171

Profesorul Marin Barbu regretă că fotbalul sucevean a ajuns foarte jos. Foresta Suceava s-a desființat, iar cele mai bune echipe din județ sînt Șomuz Fălticeni, care joacă în play-o...