Două zile fără apă caldă

Două zile fără apă caldă
Începând cu 4.10.2011, SC Modern Calor SA este nevoită să sisteze furnizarea apei calde în întreg municipiul Botoșani, pentru ca noul segment din magistrala de transport a energiei termice, montat în zona supermarketului Carrefour, să fie pus în funcțiune. Reluarea furnizării se va face în cursul zile de joi, 6 octombrie.

Tronsonul de conducte de mare capacitate, și o lungime de circa 600 de metri (tur-retur), va permite o economie de circa 1,5 milioane de lei pe an prin eliminarea pierderilor ce aveau loc pe vechea rețea. Investiția face parte din lucrările derulate în acest an prin proiectul "Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Botoşani pentru perioada 2009 -2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice".

În valoarea de peste 45 de milioane de euro, finanțat din fonduri europene dar și prin contribuția Consiliului Local, proiectul își propune ca în acest an să finalizeze modernizarea integrală a inelului de transport al energiei termice. Specialiștii operatorului și ai firmelor de construcție implicate în investițiile de modernizare estimează că aceasta va fi ultima sistare de proporții în furnizarea energiei termice.

Conducerea SC Modern Calor SA le cere scuze clienților pentru disconfortul creat și îi asigură că avantajele aduse de lucrările investiționale vor compensa cele două zile de lipsă a apei calde.

 

Serviciul marketing, comunicare
Modern Calor


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
44

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
232

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
527

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...