Doua vedete, concediate de la Realitatea TV!

Doua vedete, concediate de la Realitatea TV!
Este vorba despre doi prezentatori apreciati, Laura Chiriac si Vlad Ionescu. Contractele lor au fost intrerupte pe motiv din cauza problemelor financiare cu care se confrunta postul TV.

"M-a sunat ieri doamna Dorinita Birjaru, de la departamentul administrativ si mi-a spus ca administratorul judiciar, din cauza problemelor financiare delicate, a decis anularea contractului meu de drepturi de autor. Asta este situatia, ne pare rau, mi-a spus. A fost singurul contact pe care l-am avut cu cineva", a declarat Laura Chiriac pentru paginademedia.ro.

"Inteleg bine situatia delicata si dificila prin care trece Realitatea si nu am niciun dubiu ca restructurarile de personal sunt un bun argument pentru felul lor de a actiona. Eu nu sunt un om special, sunt angajata cu contract pe drepturi de autor, iar daca ei au luat decizia de a-l intrerupe, respect aceasta decizie", a mai spus jurnalista.

Laura Chiriac avea emisiuni in weekend, in timp ce Vlad Ionescu prezenta stirile la sfarsit de saptamana la Realitatea TV, dar si alte emisiuni.

"Am colaborat foarte bine cu Realitatea TV. Nu m-am lamurit care este motivul pentru incetarea contractului, dar, din cate am inteles din hartia primita de la administratorul judiciar, este vorba de o reducere de costuri, cauzata de faptul ca societatea este in insolventa si trebuie sa respecte un plan de reorganizare", a declarat Vlad Ionescu pentru Paginademedia.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
60

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
149

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
44

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...