Dosarul "sex cu politicieni şi fotomodele" – cazul minorei de 16 ani violată şi bătută

Dosarul "sex cu politicieni şi fotomodele" – cazul minorei de 16 ani violată şi bătută

   gandul.info

Potrivit procurorilor DIICOT, Lavinia, o manechină de 16 ani a agenţiei Diva Models, a fost bătută şi violată de un client. A primit apoi de la el nişte haine şi o pereche de ochelari de soare care să-i ascundă vânătăile.

Stenogramele din dosarul DIICOT ajuns la instanţă arată cum şefii acuzaţi de proxenetism ai două agenţii de modelling le învăţau pe fete cum să îşi mintă părinţii, le trimiteau în apartamentele clienţilor în funcţie de programul examenelor de Bacalaureat şi îl înştiinţau pe deputatul Robert Negoiţă despre starea lor fizică, scrie Gandul.info.

Procurorii nu fac însă o legătură între reţea şi deputatul Negoiţă, dar publică fragmente de discuţie precum acesta: Ion Tămârjan: "Am făcut "oralină" atât. În rest nu. Era pe ciclu". Robert Negoiţă: "Cum? Nu i-a trecut?". Procurorii au acuzat în dosar patru persoane, Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi Alexandru Gabriel Voicu, despre care spun că au recrutat 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux. În rechizitoriu se arată că unul dintre clienţii fideli era chiar deputatul Robert Negoiţă.

Unele dintre modelele care practicau prostituţia erau minore, susţin procurorii DIICOT.

Convinsă să nu reclame violul

Lavinia, mezina unei familii modeste, "a început colaborarea cu agenţia Diva Models la vârsta de 16 ani în anul 2004, colaborare ce a durat până în anul 2008. A întreţinut atunci, o singură dată, acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel. În acelaşi an a fost constrânsă, prin lovire, să întreţină un act sexual cu Sorin Mărcuş, un bărbat pe care-l cunoscuse la un after party la Bucharest Fashion Week. Inculpatul Costan
Relu Cornel îi spusese că nu mai avea asigurată cazarea în hotel şi trebuia să meargă cu Sorin Mărcuş acasă la acesta, unde să înnopteze. În zilele următoare a fost convinsă de Mirea Ion să nu reclame violul. A acceptat atunci să mai stea două săptămâni în Bucureşti, timp în care Sorin Mărcuş i-a cumpărat îmbrăcăminte şi o pereche de ochelari meniţi să acopere vânătaia de la unul din ochi produsă de una din loviturile pe care i-o aplicase", susţin procurorii.

Într-o convorbire telefonică, Ion Tămârjan şi Robert Negoiţă fac inventarul fetelor care ar fi trebuit să participe la o petrecere în Deltă, organizată de acesta din urmă, şi văd că le dă cu minus. Unele dintre ele erau clasa a XII-a şi aveau, în acea perioadă, examenul de Bacalaureat.

"Eu am vorbit cu ele în principiu şi cu Andreea şi cu Mihaela de la Feteşti, ăăă, ele sunt a XII acum şi intră chiar în perioada asta în examene, în bacalaureat. Decât să le prindem aşa repede un weekend. Nu prea le lasă părinţii să plece. Că zice: pleci cu trei zile înainte de bac? Pleci trei zile în Deltă, ce faci? Ai înnebunit? Înţelegi! Ceva de genul. Că e perioada asta cu…", spune Tămârjan. "Plecăm de joi pe vineri măcar", dă soluţia Negoiţă. Iar Tămârjan revine cu propria lui soluţie: "Am vorbit cu Roxana şi a zis că merge. Am vorbit cu Mirela de la Feteşti şi a zis că merge. Adică, fete care sunt clasa a XI şi care nu au probleme".

Tămârjan către Negoiţă: "Să n-o forţezi prea tare"

Într-o altă discuţie la telefon, Tămârjan îi recomandă lui Negoiţă două fete, dintre care una are o vremelnică problemă:
-RN "Deci nu ştiu cine e Cristina asta, eu o ştiu? Nu o ştiu!"
-TIV:"Nu! N-o ştii, n-o ştii, nu cred c-o ştii!"
-R.N. "Da e bine, e bine acolo?"
-TIV: "Are nişte sâni, nişte de astea acolo, fantastic, deci duce mult de tot! Înţelegi? Da hai că o vezi aicea şi Mădălina ţi-am zis, e la început acuma, să n-o forţezi prea tare, dar ţi-am zis aşa uşor, uşor, e OK! Da acuma e un pic pe ciclu! Da un oral, un de asta duce nu-i problemă!", spune Tămârjan. "Dar unde eşti? Pe unde eşti?", îl întreabă Robert Negoiţă.

De altfel, în aceeaşi seară, Tămârjan îl mai pusese la curent pe deputat cu starea fizică a unor fete:
-R.N. "Îmî, da bruneţica asta de eşti tu cu ea, e OK, zici tu nu?
-TIV: -E OK, dar ţi-am zis, acum e pe ciclu, eu i-am dat decât aşa un pic acolo la, la moară!
-R.N.: - Da! Aha!
-TIV: - Dar în rest, de viitor e OK! ...(neinteligibil)...
-R.N.: -A, zici că e ...
-TIV: - Da, e decât... ...(NO - cei doi interlocutori discută simultan)...
-R.N.: - Nicio problemă, nu?
-TIV: - Am făcut, da, am făcut "oralină" atâta! În rest nu. Era pe ciclu"
-R.N.: -Cum?
-TIV: -Mă auzi?
-R.N.: - Nu i-a trecut?, se arată în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, de unde mai reiese şi că Robert Negoiţă îi indica lui Tămârjan în ce camere să le ducă pe fete.


Material complet pe gandul.info

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
29

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
660

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
193

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...