Dosarul pentru înscrierea la concursul de titularizare în 2020 se poate depune și electronic

Dosarul pentru înscrierea la concursul de titularizare în 2020 se poate depune și electronic

Începând de astăzi se pot depunerea dosarele de înscriere la concursul de titularizare, iar pentru prima dată documentele se pot trimite și în format electronic.

Înscrierile se vor finaliza în 16 iulie, iar proba scrisă va avea loc în 29 iulie. Primele rezultate se vor afişa în 4 august.

Potrivit Ministerului Educaţiei, în perioada 9-16 iulie, candidaţii la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unităţile de învăţământ preuniversitar îşi vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele şcolare sau le vor transmite electronic.

În perioada 17 - 21 iulie va avea loc verificarea datelor şi corectarea eventualelor erori din dosare.

Proba scrisă din cadrul acestui concurs (titularizare) va avea loc în 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. Primele rezultate vor fi afişate în 4 august.

Contestaţiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în 11 august vor fi afişate rezultatele finale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
782

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
302

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...