Dosarul omorului de la Vorniceni: Vezi ce se întâmplă cu principalul suspect!

Dosarul omorului de la Vorniceni: Vezi ce se întâmplă cu principalul suspect!
Principalul suspect în cazul agresiunii de la Vorniceni, în urma căreia un adolescent de 17 ani a murit, va rămâne în arest preventiv, în ciuda contestaţiei sale, judecată luni de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

Judecătorii au considerat că Stângaciu Costel Sorin nu a depus o contestaţie fondată, ca atare va rămâne în arest preventiv, aşa cum de altfel au decis şi judecătorii Tribunalului Botoşani în Ajunul Crăciunului.

A trecut aproape o săptămână de la tragedia care a zguduit comuna Vorniceni, atunci când un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa într-un conflict stupid. Adolescentul se afla pe un drum din satul Vorniceni, însoţit de patru prieteni, cu vârste între 16 şi 20 de ani. La un moment dat, tinerii s-au întâlnit cu un grup format din trei bărbaţi, între care şi suspectul Sorin Costel Stîngaciu, în vârstă de 28 de ani. Între cele două grupuri a izbucnit un conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, iar după un schimb de replici bărbaţii s-au luat la bătaie.

În timpul altercației, Costel Stângaciu, de 28 ani, a folosit un cuțit ce îl avea asupra sa şi l-a lovit pe adolescent în zona inghinală dreapta. În acest timp, un tânăr din grupul adolescentului a sărit cu pumnii și picioarele pe un bărbat de 40 ani. Rănit, adolescentul a căzut, fiind solicitat ajutorul Ambulanței și al Poliției. Iniţial băiatul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi ulterior transportat într-o clinică din Iaşi, dar la câteva ore a decedat.

 

Spune-ne opinia ta