Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecătoarei care l-a condamnat pe Adrian Năstase

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecătoarei care l-a condamnat pe Adrian Năstase
Judecătoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnată pentru a lua în discuţie dosarul Turceni Rovinari, în care au fost trimişi în judecată premierul Victor Ponta şi senatorul Dan Şova, trimis joi în instanţă de DNA.

Iniţial, dosarul a ajuns judecătoarea Cristina Rotaru, care a făcut o cerere de abţinere aprobată de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi după ce premierul îşi serbează ziua de naştere.

Judecatoarea Ioana Alina Ilie a promovat la Curtea Supremă în decembrie 2011. Anterior a fost judecător la Curtea de Apel Bucureşti, Tribunalul Bucuresti, Judecătoria Sector 3 şi Judecătoria Braşov. Potrivit CV-ului oficial, Ioana Alina Ilie a lucrat ca inspector la Inspecţia Judiciară a CSM.

Alina Ioana Ilie a făcut parte din Completul de 5 judecători (alături Livia Stanciu, Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitrascu) care l-a condamnat definitiv, în iunie 2012,  pe Adrian Năstase, în dosarul "Trofeul Calităţii", la doi ani de închisoare cu executare. De asemeena, Alina Ioana Ilie a făcut parte din Completul de 5 judecători (alături de Livia Stanciu, Florentina Dragomir, Francisca Vasile şi Mirela Sorina Popescu) care l-a condamnat definitiv, în februarie 2013,  pe Gigi Becali -3 ani de închisoare cu suspendare- în dosarul "Sechestrării hoţilor de maşini".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
4

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
111

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
102

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...