Dosar penal pentru un loc de muncă în România

Dosar penal pentru un loc de muncă în România
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean din R. Moldova, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre Moldova şi România, cu intenţia de a găsi un loc de muncă în ţara noastră.

În data de 15 octombrie 2012, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au observat pe direcţia localităţii de frontieră Rădăuţi Prut, o persoană care nu-şi justifica prezenţa în zonă. În scurt timp, echipajul format din poliţişti de frontieră s-a deplasat la faţa locului, unde a depistat, pe malul drept al râului Prut, persoana în cauză.

În urma verificărilor specifice efectuate în cooperare cu autorităţile statului vecin s-a stabilit că tânărul se numeşte Dionis C. şi este din R. Moldova.

În timpul cercetărilor, acesta a declarat că a plecat din Moldova cu intenţia de a ajunge în România pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, fiind predat autorităţilor de frontieră din R. Moldova.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
3

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
75

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
14

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...