Dosar penal pentru muzica difuzata in bar!

Dosar penal pentru muzica difuzata in bar!
Patronul unui bar din municipiul Botosani s-a ales cu dosar penal pentru ca, in interiorul localului, difuza muzica in scop ambiental, cu toate ca unitatea nu detinea autorizatia necesara din partea U.C.M.R-ADA Iasi.

"Reprezentantului legal al societatii i-a fost intocmit dosar penal pentru incalcarea normelor privind drepturile de autor si drepturile conexe", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

De asemenea, IPJ informeaza ca, in perioada 06 - 13.02.2009, in cadrul unei actiuni organizate pe raza Municipiului Botosani si a posturilor de politie arondate, s-a actionat pe linia prevenirii incalcarii normelor generale de comert.

La actiune au participat, alaturi de 73 de politisti, si 7 studenti ai Academiei de Politie aflati in stagiu de practica la I.P.J. Botosani, precum si 2 politisti comunitari.

Au fost legitimate 97 persoane, verificate 14 bagaje si 15 certificate de producator, fiind aplicate 75 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 17.750 lei, din care 55 la Legea nr.12/1990 privind activitatile comerciale ilicite, 10 la Legea nr. 61/1991 privind covietuirea sociala, incalcarea ordinii si linistii publice si 10 la alte acte normative.

Totodata, au fost confiscate bunuri (obiecte de imbracaminte, tigari si bauturi alcoolice de provenienta straina) in valoare totala de aproximativ 2100 lei, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
332

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
501

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
942

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...