Dosar penal pentru ca a incercat sa fure din magazin salam, cascaval si icre

O femeie de 53 de ani, din Botosani, este cercetata pentru furt calificat dupa ce a fost surprinsa ieri dimineata incercand sa iasa dintr-un magazin fara sa plateasca marfa.

Marti, in jurul orei 09.15, printr-un apel de urgenta, politistii botosaneni au fost solicitati sa intervina la un magazin din municipiul Botosani, unde agentii de paza au surprins si retinut o femeie care a sustras mai multe produse alimentare.

"Politistii deplasati la fata locului au identificat suspecta ca fiind H. Silvia, de 53 de ani, din municipiul Botosani, asupra careia au fost gasite produse alimentare (salam, cascaval, icre), in valoare totala de 32,16 lei, pe care aceasta le-a sustras de pe rafturi incercand sa paraseasca magazinul fara a le prezenta la casa de marcat", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Dupa ce suspecta a trecut de casa de marcat, a fost retinuta de agentii de paza ai magazinului, care au solicitat interventia politiei.

Fata de botosaneanca au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind recuperat integral.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
545

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
287

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
81

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...