Doru Muntianu, multumit de investitiile de la Spitalul Judetean!

Doru Muntianu, multumit de investitiile de la Spitalul Judetean!

 Doru Muntianu, directorul Spitalului Judetean  

Finantare pentru Spitalul Judetean Botosani in urma actiunilor de lobby facute de Gabriel Oprisanu, seful autosuspendat al Autoritatii de Sanatate Publica Botosani! Asa declara managerul celei mai mari unitati sanitare cu paturi din judet, Doru Muntianu.

Este vorba despre o suma de 500.000 lei, cu care ne-am propus finalizarea unor obiective pe care le aveam in vedere de mult timp. Sunt niste fonduri substantiale pentru imbunatatirea sistemului sanitar catalogat criminal de catre celelalte partide, a spus Muntianu.

Alte fonduri, realizate din venituri proprii, vor fi folosite pentru reabilitarea sectiei de oncologie si extinderea sectiei de cardiologie.

Dupa cum se vede, noi putem arata fapte si ca exista o speranta foarte buna pentru medicina din momentul actual si momentele viitoare, a mai declarat directorul Spitalului Judetean Botosani.

Explicatia alocarii acestor fonduri este, in opinia lui Gabriel Oprisanu, faptul ca Spitalul Judetean a prezentat proiecte concrete.

Noi am venit cu proiecte concrete si vreau sa spun ca Spitalul Judetean Botosani este singurul din tara care a primit in acest moment o finantare de la Ministerul Sanatatii. Am aratat ca aceste sume sunt folosite in interesul asiguratilor. Pot spune intr-adevar ca domnul ministru Eugen Nicolaescu ma apreciaza foarte mult pentru ceea ce am facut la Botosani. In momentul ultimei vizite a dumnealui, cand a intrat in sala de primire a Spitalului Judetean, la pavilionul administrativ, efectiv i-au dat lacrimile si a promis ca aceasta echipa va primi sprijinul sau. A spus atunci ca nu mai vrea sa investeasca in sisteme manageriale care nu-si fac treaba, a spus Gabriel Oprisanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
2

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
149

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
138

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...