Dorohoianul George Boghian, printre cei mai buni concurenti de la “Dansez pentru tine”

Dorohoianul George Boghian, printre cei mai buni concurenti de la “Dansez pentru tine”
George Boghian, dorohoianul care concureaza in cadrul emisiunii concurs “Dansez pentru tine", de la Pro TV, a impresionat, vineri seara, juriul, fiind felicitat pentru felul in care danseaza.

George a intrat in ringul visurilor alaturi de actrita Monica Davidescu, iar cele doua stiluri de dans din prima seara a celui de-al 13-lea sezon, freestyle si vals, i-au clasat la finalul serii pe locul 3, cu 81,5 puncte. Coregrafa celor doi este Cocuta.

Beatrice Rancea, membra a juriului, a spus despre cei doi ca sunt o echipa frumoasa, in timp ce Edi Stancu a spus: “Trebuie sa ii felicit pentru cel mai cursiv si elegant mod de a dansa".

Cel mai exigent membru al juriului, Mihai Petre, a spus despre George ca este un dansator foarte puternic, insa trebuie sa isi invinga timiditatea.





Povestea lui George Boghian este una impresionanta. Nascut intr-o familie cu sapte copii din Dorohoi, avand un tata violent si bolnav, George, ca cei mai multi dintre fratii lui, a ajuns in plasament.

Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori si-a si pierdut viata.



George a povestit clipele de cosmar pe care le-a trait la casa de copii, bataile care parca nu se mai terminau, avand un mare regret: “Nu am putut sa aleg pentru mine in viata. Nu stiu daca am fost vreodata cu adevarat fericit", a spus George.

Tanarul a venit la emisiunea concurs de la Pro TV pentru ca isi doreste un acoperis deasupra capului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
7

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
41

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
39

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...