Dorohoianca arestata la doua luni dupa ce a nascut!

Dorohoianca arestata la doua luni dupa ce a nascut!

   www.cancan.ro

O femeie din Dorohoi, mama a trei copii minori, intre care unul de doar doua luni, a fost arestata joi, deoarece atunci cand era gravida si-a injunghiat sotul.

Ea a fost ridicata direct de la spital, iar copilul ramane in sectia de pediatrie.

Cristina Despina Iasciuc este din Dorohoi, are 20 de ani si trei copii: unul de doua luni, iar ceilalti de doi, respectiv trei ani. Tribunalul din Bacau a gasit-o vinovata de omor si a condamnat-o la sapte ani de inchisoare. Ea l-a injunghiat mortal pe tatal copiilor sai deoarece era extrem de agresiv si o batea deseori, chiar gravida fiind.

Dupa un timp, femeia s-a mutat la Arad, la concubinul sau, iar autoritatile au dat-o in urmarire generala. Politistii aradeni au gasit-o si au decis sa o aresteze.

Cand au vazut ca femeia are un copil de doua luni, au incercat sa lamureasca problema cu instanta din Bacau, insa decizia de arestare nu a fost anulata, scrie Cancan.

Tanara a fost retinuta si separata de copilul sau sugar, care a ajuns alaturi de bebelusii abandonati in sectia de pediatrie a spitalului din Arad.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
177

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
178

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
259

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...