Dorohoianca Adriana Lupu a parasit “Dansez pentru tine”!

Dorohoianca Adriana Lupu a parasit “Dansez pentru tine”!
Tanara in varsta de 17 ani a parasit, vineri seara, emisiunea concurs “Dansez pentru tine", de la Pro TV, dupa ce chiar de la prima editie a intrat la duel, alaturi de partenerul ei de dans, gimnastul Marian Dragulescu.

Adriana Lupu a intrat la duel cu Andreea Preda, al carei partener este Pavel Stratan.

Spre deosebire de celelalte editii ale “Dansez pentru tine, concurentii care intra la duel nu mai danseaza in pereche, ci singuri.

Cele doua fete au avut de dansat la duel freestyle, juriul apreciind ca cea mai buna prestatie a avut-o Andreea Preda, insa nu au fost oferite note. Cei care au decis cine ramane in competitie au fost telespectatorii.





(Adriana Lupu si Marian Dragulescu)

Dorohoianca s-a inscris la “Dansez pentru tine" pentru a-si ajuta familia, dupa ce in anul 2010 iundatiile le-au luat toata agoniseala. Tragedia familiei insa nu s-a oprit aici.

Tatal a ramas fara loc de munca, iar mama s-a imbolnavit si in urma socului suferit a incercat sa se sinucida.

Cel de-al doilea dorohoian care participa la emisinea concurs de la Pro TV, George Boghian, s-a clasat pe locul 5, dupa cea de-a doua editie, dupa ce la prima editie a fost pe locul 2.

Acesta a intrat in concurs cu actrita Monica Davidescu, insa aceasta s-a accidentat grav la un picior in timpul antrenamentelor si nu mai poate continua competitia.

Locul ei a fost luat de Oana, o fosta concurenta la “Dansez pentru tine" si membra a baletului emisiunii, care va dansa pentru visul lui George, cel de a avea o casa.

Baiatul provine dintr-o familie numeroasa din Dorohoi iar din cauza tatalui violent si bolnav, el si fratii sai au ajuns intr-un centru de plasament, unde a fost supus la chinuri si batai.



(George Boghian si Oana)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
759

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
181

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
465

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...