Dormea in intersectie, dupa ce lovise in pieton!

Dormea in intersectie, dupa ce lovise in pieton!
Inconştienţă crasă! A lovit un pieton, după care şi-a continuat drumul. Peste numai jumătate de oră, poliţiştii l-au găsit pe şofer la volanul autoturismului său, staţionat într-o intersectie, unde... dormea!

În seara de 14 ianuarie, în jurul orei 20.20, G. Adrian–Daniel, de 31 de ani, a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Virnav din municipiul Botosani, pe trotuar, a fost acroşat din spate de un autoturism marca Opel Astra de culoare albă, al cărui conducător auto şi-a continuat deplasarea fără a opri la locul accidentului.

Victima nu a suferit leziuni corporale, refuzând deplasarea la spital. Aceasta a fost testată cu aparat etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Cercetările efectuate cu operativitate de către poliţiştii botoşăneni au condus la identificarea autoturismului implicat în accident, în aceeaşi zi, în jurul orei 21.50. Acesta a fost depistat în zona intersecţiei dintre strada Bucovina cu strada Nicolae Iorga din municipiul Botoşani, la volanul autoturismului fiind găsit A. Petru, din municipiul Botoşani. În momentul în care a fost găsit de către poliţişti, conducătoul auto dormea", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost de asemenea recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de A. Petru se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organului de poliţie, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
413

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
251

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
65

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...