Dorin Ciustea: "Vom depune recurs si speram ca poate acolo pozita noastra va fi mai bine inteleasa"

Dorin Ciustea: "Vom depune recurs si speram ca poate acolo pozita noastra va fi mai bine inteleasa"
Prim-vicepresedintele PPDD Botosani, Dorin Ciustea, a declarat, joi dimineata, in cadrul unei conferinte de presa, ca va ataca cu recurs decizia Magistraţilor Tribunalului Botoşani, care au admis suspendarea hotărârii prin care Marius Cristescu a fost exclus din partid.

"Noi nu comentam deciziile justitiei. Nu consideram ca domnul Cristescu a castigat o prima batalie impotriva PPDD, ci cred ca este doar o amanare spre rezolvare, cand se va judeca problema pe fond. Pe data de 19 avem un prim proces si cu domnul Mihai Aniţulesei. Vrem totusi sa aducem cateva explicatii. Ei n-au participat la alegeri ca persoane independente, ci au participat pe lista unui partid si trebuie sa reprezinte interesele partidului care i-au trimis acolo. Ei nu s-au mai consultat cu noi in a lua o atitudine in Consiliul Local si Consiliul Judetean si nu si-au mai platit nici cotizatia in partid. Avem dreptul ca in 5 zile sa depunem recurs si vineri o sa-l depunem si speram ca poate acolo pozitia noastra va fi mai bine inteleasa si judecata va fi mai dreapta", a declarat Dorin Ciustea.

Totusi, Ciustea se intreaba ce se va intampla daca instanta va mentine decizia luata, pentru ca atat Marius Cristescu, cat si Mihai Aniţulesei, nu mai sunt doriti in partid.

"Daca instanta va merge pana la capat cu aceasta decizie si va mentine calitatea de membru de partid, atat pentru domnul Cristescu cat si pentru domnul Aniţulesei, noi ce sa facem? Daca nu-i mai dorim in mijlocul nostru, sa-i primim aici ca asa a decis instanta?", a precizat Ciustea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...