Dorin Ciustea, despre scandalul din Primarie: "Daca doamna Lupascu nu-l baga in seama pe Portariuc, atunci unde il baga?"

Consilierul judetean, Dorin Ciustea, de la PP-DD, a avut o reactie dura cu privire la ceea ce se intampla in aceste momente la Primaria municipiului Botosani.

El a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca exprimarea viceprimarului Catalina Lupascu, care a spus ca nu-l baga in seama pe primarul Ovidiu Portariuc, nu este eleganta.

Ciustea crede ca actualii consilieri locali si conducerea Primariei, sunt atat de preocupati cu acest scandal, inca uita sa mai faca administratie.

"Ruperea USL de la nivel national se resimte foarte bine la Botosani prin tot felul de actiuni si prin tot felul de declaratii, care mai de care mai razboinice si as remarca la Primarie, unde se intampla tot felul de lucruri, ii iau atributiile unui viceprimar, se fac tot felul de aliante si de aranjamente. Ba-i Furtuna, ba nu-i Furtuna, ba-i Iavorenciuc, ba-i la noi, ba-i la voi. Sunt tot felul de reactii, spre exemplu doamna viceprimar Lupascu spunea ca nu vrea sa-l mai bage in seama pe domnul Portariuc, pe langa faptul ca nu este o exprimare eleganta pentru o doamna, as intreba si eu retoric, daca nu-l baga in seama, atunci unde vrea sa-l bage? Nu-i frumos cum se exprima. Sunt tot felul de reclamatii la DNA, lucruri stranii, se sparge casa unui fost viceprimar, sunt banuite forte politice si niste aberatii de genul asta care nu tin cont de ceea ce este necesar sa se faca la nivelul municipiului. Toata energia alesilor locali se consuma pe treaba asta si mai putin pe atributiile lor.",  a declarat Dorin Ciustea.

Consilierul judetean a mai spus ca asteapta cu nerabdare sa vada cine va fi noul viceprimar, dupa ce Cosmin Andrei va fi schimbat, insa cel mai probabil cei doi viceprimari vor fi ca niste martisoare atarnate la Primarie, pentru ca nu vor avea atributii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...

Atenționare ISU Botoșani: Autorități pregătite pentru gestionarea situațiilor de urgență!

astăzi, 10:46

La nivelul județului Botoșani, toate instituțiile cu rol în managementul situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase sunt în alertă, pregătite să inter...

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenționare meteo pentru județul Galați. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În județul Galați va ploua toren...