Doliu si moment de reculegere la Ambulanta Botosani, in memoria colegilor decedati la Galati

Doliu si moment de reculegere la Ambulanta Botosani, in memoria colegilor decedati la Galati
Angajatii Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani au purtat vineri si sambata doliu si au pastrat un moment de reculegere in memoria colegilor de la Galati, care au decedat in urma unui accident de circulatie, dar si in memoria pacientului care se afla in Ambulanta, si care de asemenea a decedat.

Pe toata perioada cat a fost pastrat momentul de reculegere, timp de 30 de secunde, sirenele ambulantelor au sunat incontinuu.

Cei doi angajati ai SJA Galati au fost condusi pe ultimul drum vineri si sambata.

Accidentul s-a produs marti, in comuna galateana Barcea, dupa ce Ambulanta Serviciului Judetean de Ambulanta Galati s-a ciocnit cu un camion incarcat cu fier vechi.

Echipajul preluase un pacient de 82 de ani care suferea de tulburari psihice si se automutilase, taindu-si o ureche. In fata salvarii se mai aflau un camion si o duba care voia sa faca la stanga si incetinise.

Soferul ambulantei nu a mai avut insa rabdare si a intrat brusc, in viteza, pe contrasens, de unde venea un camion de mare tonaj, cu doua remorci si incarcat cu fier vechi.

In urma impactului soferul Ambulantei, in varsta de 48 de ani, si pacientul, de 82 de ani, au decedat.

Asistenta de pe Ambulanta, in varsta de 54 de ani, a murit mai tarziu, la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
118

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
469

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
178

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...