DOLIU în familia prezidenţială. A murit soacra preşedintelui Klaus Iohannis

DOLIU în familia prezidenţială. A murit soacra preşedintelui Klaus Iohannis
Soacra preşedintelui Klaus Iohannis s-a stins din viaţă. Administrația Prezidențială a confirmat decesul și a transmis că "acesta este un moment dureros pentru familia președintelui".

Preşedintele a anunţat că îşi anulează programul de marţi, pentru a participa la înmormântare. Klaus Iohannis se află în acest moment la Sibiu, informează Realitatea TV.

Mama soţiei preşedintelui avea 72 de ani şi era grav bolnavă de mai mulţi ani. După moartea soţului său, mama lui Carmen Iohannis, Georgeta Lăzurcă, s-a mutat din comuna Sântu din județul Mureș, la Sibiu, împreună cu fiica și ginerele, actualul președinte al României.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a transmis condoleanţe familiei Iohannis.

Administrația Prezidențială, prin purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, a confirmat decesul soacrei și a transmis că "acesta este un moment dureros pentru familia președintelui". De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt, președintele Iohannis și-a exprimat dorința ca acest eveniment să rămână în zona privată.

Totodată, Mădălina Dobrovolschi a menționat că programul de marți al președintelui Klaus Iohannis se va anula, el având anunțate pe agendă participarea la un forum economic România-Slovacia în Capitală alături de președintele Slovaciei, Andrej Kiska, precum și o vizită la comunitatea slovacă din Nădlac, în județul Arad.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
40

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
246

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
81

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...