DOLINEASCHI: "Scopul nostru este recastigarea Consiliului Judetean!"

DOLINEASCHI: "Scopul nostru este recastigarea Consiliului Judetean!"
Primavara agitata a social-democratilor botosaneni, care de pe 15 martie au demarat desfasurarea alegerilor in organizatiile locale din judet, miza fiind una importanta, pentru ca, spune deputatul PSD Andrei Dolineaschi, din randul noilor echipe vor fi selectati candidatii pentru alegerile din 2012.

Prima conferinta a unei organizatii are loc sambata, la Dorohoi, in sala Teatrului. Pentru functia de presedinte al PSD Dorohoi s-a inscris, deocamdata, doar actualul primar al municipiului, Dorin Alexandrescu, acesta aflandu-se la conducerea organizatiei Dorohoi din anul 2006.

"Conform Biroului Permanent, am decis ca de pe 15 martie si pana pe 30 iunie sa desfasuram alegerile la nivel de organizatii in judet. La organizatia din Dorohoi, care e prima sedinta de alegeri, am inteles ca doar domnul Alexandrescu va candida, nu cred ca a mai fost vreo alta candidatura inregistrata", a spus Andrei Dolineaschi.

Asteptarile sunt destul de mari, mai ales in urma rezultatului obtinut la alegerile prezidentiale.

"Rezultatele de la alegerile prezidentiale au demonstrat ca suntem o echipa puternica, daca muncim! Sper, daca manageriem aceste alegeri, ca intre 60-70% dintre viitori presedinti de organizatii sa fie potentiali candidati la alegerile din 2012", spune Dolineaschi, social-democratul recunoscand faptul ca PSD va avea in vedere in mod special functia de presedinte al Consiliului Judetean.

"Scopul nostru este recastigarea Consiliului Judetean, acum am observat cat de greu este sa nu ai presedinte de CJ. Acum am ajuns in situatia in care primarii nostri nu au nicio sustinere locala", conchide deputatul PSD.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
375

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
506

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
627

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...