DOLINEASCHI: E barbarism sa condamni anumite administratii la faliment total!

DOLINEASCHI: E barbarism sa condamni anumite administratii la faliment total!

Andrei Dolineaschi

Social-democratii sunt decisi sa atace in Contencios Administrativ deciziile Consiliului Judetean Botosani privitoare la distribuirea sumelor catre administratiile locale, deputatul Andrei Dolineaschi spunand, cu cateva minute inainte de inceperea sedintei extraordinare a CJ, ca multe primarii vor fi condamnate la faliment total.

"Este clar ca o decizie politica nu se poate numi ceea ce au facut cei de la CJ privind poiectul de buget pe 2011. E barbarism, adica sa condamni anumite localitati pentru ca un anumit primar este de o coloratura politica, practic, ii impinge la faliment, un faliment total. E total deplasat sa condamni anumite administratii, si de fapt nu condamni administratia in sine, ci oamenii care locuiesc acolo", a declarat pentru Stiri Botosani deputatul Andrei Dolineaschi.

Mai mult, spune Dolineaschi, social-democratii vor lupta si in instanta pentru ca primariile PSD sa nu fie nedreptatite.

"Noi uzam de toate armele de atac, asteptam sa vedem ce va iesi dintr-o prima citire a proiectului de buget. Am stabilit de comun acord cu primarii prezenti dimineata la intalnire sa atacam in Contencios Administrativ si chiar sa mergem mai departe pe calea instantei, pentru a se face o impartire echitabila a banilor. Nu ne dorim altceva, nu ne dorim ca o primarie sa primeasca mai mult, iar alta mai putin, dorim sa fie respectata legea", a completat Dolineaschi.

Se pare ca deputatul de Botosani se bazeaza si pe viitoarea alianta politica ce se prefigureaza la nivel national, intre PNL si PSD.

"Vom face si presiuni politice, mai ales ca la nivel national se prefigureaza o noua alianta intre PNL si PSD, dar ce se intampla azi aici, prin abordarea de la Botosani, nu poate fi cuantificata", a conchis deputatul de Botosani.

La sedinta extraordinara a CJ, care se desfasoara in aceste momente, transmisa in direct pe internet de www.live.botosani.ro, participa si parlamentarii Gheorghe Marcu, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
135

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
169

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...