Doina Federovici: "La alegeri am avut si sprijinul primarilor PDL si PNL. Fara Florin Turcanu, PNL poate fi un aliat impotriva celor din PDL"

Senatorul PSD, Doina Federovici, a declarat in aceasta dimineata ca la alegerile europarlamentare, pe langa sprijinul primarilor PSD, social-democraţii au avut si sprijinul unor primari PDL si PNL.

"Pe langa sprijinul primarilor Partidului Social Democrat, am avut si sprijinul primarilor PNL si PDL. Acest lucru ne arata ca facem lucruri bune in judet. Un exemplu de primar PDL este cel de la Corni, un primar PDL este cel de la Lunca, iar primarii PNL nu trebuie sa-i enumar, cred ca sunt vreo 10-15 care au scos un scor bun pentru PSD. Asta arata ca ei nu au fost de acord cu politica adusa de Partidul National Liberal la nivel de judet, o politica de familie", a precizat Doina Federovici.

Aceasta a mai adaugat ca in momentul de fata, PDL si PNL fac o alianta a disperarii, desi PSD-ul inca mai spera ca dupa congresul liberalilor, acestia sa revina in USL.

"In tara sunt multe localitati in care USL functioneaza. Eu cred ca la Botosani, un PNL fara Florin Turcanu poate fi un aliat redutabil impotriva celor de la PDL, pentru ca am stat de vorba cu foarte multi domni din PNL si toti mi-au spus ca ei au luptat impotriva PDL-ului si este absurd sa venim acum in fata electoratului si sa spunem ca am dat mana cu ei", a mai spus Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...