Doina Federovici, mesaj la finalul alegerilor! A renuntat la plangerea impotriva lui Turcanu!

Doina Federovici, mesaj la finalul alegerilor! A renuntat la plangerea impotriva lui Turcanu!
Șeful de campanile al PSD Botoșani a transmis un mesaj alegatorilor, dar si adversarilor politici, la finalul alegerilor europarlamentare.

 Mai sunt câteva ore până la rezultatul preliminar. Numărătoarea paralelă a PSD arată că simpatizanții noștri au ieșit la vot. Votul de încredere pe care românii ni l-au acordat este un vot de încredere pentru guvernul Ponta, pentru euro-candidații Alianței PSD-UNPR-PC și pentru programul cu care ne-am prezentat în fața alegătorilor. Cred că votul de astăzi este și un vot pentru USL, pentru un proiect în care 70% dintre români au crezut și încă mai cred. Adversarilor noștri le transmitem că munca noastră nu se încheie acum. Vom rămâne toată noaptea pe baricade.", a declarat Doina Federovici.

Aceasta a mai anuntat ca va renunta la plangerea impotriva lui Florin Turcanu, pentru ca electoratul si-a exprimat opinia asupra "comportamentului sau".

"Luna trecută am depus o plângere împotriva lui Florin Țurcanu la Consiliul Național al Discriminării, pentru declarații denigratoare. Anunț în această seară că voi renunța la plângerea depusă împotriva domnului Țurcanu. Consider că electoratul și-a exprimat opinia asupra comportamentului său reprobabil, prin votul dat astăzi. Scorul mic pe care PNL l-a obținut la Botoșani i se datorează în mare parte lui Florin Țurcanu. Cu toate acestea, împreună cu cei de la PNL, am construit proiectul USL, un proiect așteptat și aprobat de marea majoritate a românilor. De aceea, la începutul campaniei am decis că nu ne vom ataca foștii parteneri de alianță. Campania s-a încheiat, însă noi ne menținem poziția. Din acest motiv, am decis să îmi retrag plângerea de la CNCD împotriva lui Florin Țurcanu, a precizat senatorul Federovici.",a mai spus senatorul PSD.

"În final, în numele echipei PSD Botoșani și al președintelui Andrei Dolineaschi, vreau să mulțumesc tuturor celor care au ieșit din casă și au mers la vot. Le mulțumim că au arătat că le pasă de evoluția României în Europa, că sunt interesați de cine îi reprezintă," a incheiat Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
93

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
421

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
154

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...