Doina Federovici, atac la preşedintele CJ: "Nu cred că primarii PSD au nevoie de un purtător de cuvânt de talia domnului Ţurcanu"

Doina Federovici, atac la preşedintele CJ: "Nu cred că primarii PSD au nevoie de un purtător de cuvânt de talia domnului Ţurcanu"
Aprecierile făcute de Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean, la adresa primarului din Conceşti, Costel Nazare, au fost taxate dur de senatorul Doina Federovici, care îi transmite liberalului că "nu este cel mai în măsură să se transforme în purtătorul de cuvânt al primarilor PSD".

Senatoarea PSD îl acuză pe şeful Consiliului Judeţean că, de când a preluat mandatul, nu a făcut mai nimic pentru a fi demarate noi investiţii în judeţul Botoşani.

Doina Federovici a mai spus că Florin Ţurcanu a preferat să treacă în opoziţie, să critice Guvernul Ponta, când ar fi avut ocazia şi puterea să pună umărul şi să realizeze ceva construcitv pentru oamenii care i-au acordat încrederea în 2012.

"Acest Guvern care în ultimii doi ani a făcut foarte multe lucruri bune pentru judeţul Botoşani este foarte incomod domnilor de la PNL, domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Cu tot respectul pe care i-l port domniei sale, eu l-aş întreba ce a făcut domnia sa pentru primarii din judeţ şi mă refer la toţi primarii. Ce investiţii noi a deschis Consiliul Judeţean, pentru că investiţiile noi promovate prin OUG 28 au stat în pixul domniei sale. Singurele investiţii pe care domnia sa le-a deschis în ultimii ani a fost modernizare reţele în comuna Durneşti, unde domnul primar este cumătrul domniei sale, data semnării contractului 27.11.2012, şi lucrarea de la Ungureni-Dângeni, contract semnat pe 2.07 2013. Sunt două investiţii mari şi late. Nu cred că domnia sa este cel mai în măsură să se transforme în purtătorul de cuvânt al primarilor PSD", a declarat Doina Federovici.

Social-democrata a mai spus că şeful CJ s-a erijat în purtător de cuvânt al primarilor, fără a-i cere cineva acest lucru. 

"Noi avem primari buni, corecţi, integri, cu coloană vertebrală, şi mă refer la domnul primar Nazare, unul dintre cei mai buni primari ai noştri, care este în continuare primarul nostru şi  nu cred că primarii noştri au nevoie de un purtător de cuvânt de talia domnului Ţurcanu", a mai afirmat senatoarea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
110

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
64

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
68

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...