Doi tineri români carbonizaţi în Italia: Se întorceau cu maşina de la discotecă!

Doi tineri români carbonizaţi în Italia: Se întorceau cu maşina de la discotecă!
Tragedie, duminică dimineaţa, cu puţin înainte de ora 6, în provincia Padova: doi morţi într-un dramatic accident. E vorba de doi tineri români.

Victimele sunt Cristinel Traian Sandu, 29, din Villa del Conte, şi Valentin Marinca Dan, de 16 ani, din Camisano Vicentino (Vicenza).

O maşină – un Mercedes E200 cu numere româneşti – a "zburat" peste un sens giratoriu, din câte se pare din cauza vitezei ridicate, izbindu-se apoi de un gard şi o casă rustică. Tinerii se întorceau acasă după o noapte la discotecă, scrie gazetaromaneasca.com.

Accidentul a fost văzut de un trecător care a intervenit şi a chemat salvatorii. A reuşit chiar şi să scotă din maşină unul dintre pasageri, un tânăr rănit, din câte se pare nu foarte grav, care a fost internat la Cittadella. I-a salvat viaţa. Însă după câteva secunde maşina a luat foc carbonizându-i pe ceilalţi doi ocupanţi. Maşina a lovit o ţeavă de gaz care a luat foc.

La faţa locului au intervenit Pompierii, Poliţia Rutieră şi salvatorii de la Suem 118. Victimele sunt doi prieteni români, la fel ca şi rănitul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
16

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
70

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...