Doi tineri raniti intr-un accident la Vladeni

Un accident rutier soldat cu rănirea a doi adolescenţi s-a produs duminică, pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie pe drumurile publice, pe raza comunei Vlădeni.

În ziua de 11.09.2011, în jurul orei 16.00, în timp ce conducea un autoturism pe DE 58, pe raza comunei Vlădeni, R. P. de 20 ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani s-a angajat în depăşirea unui autovehicul în zona de acţiune a indicatorului Depăşirea interzisă şi în timp ce, din sens opus, circula un alt autovehicul.

Pentru a evita o coliziune frontală, R. P. a virat brusc spre dreapta, împrejurare în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi adolescenţi, repectiv A. I., de 18 ani, pasageră în autoturism pe scaunul dreapta faţă, şi V.A. de 18 ani, pasager pe bancheta din spate, ambii din oraşul Bucecea.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Județean Botoșani, unde au primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză continuă cercetările, urmând a se propune soluție procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Micile artiste din Dorohoi, pe podium la Festivalul „Ursuleţul de aur” de la Baia Mare!

astăzi, 13:21
54

Elevii de la Cercul Muzică folk-muzică uşoară de la Clubul Copiilor Dorohoi au participat la a XL-a ediţie a Festivalului-Concurs Internaţional de muzică uşoară „Ursuleţul de aur&rdquo...

Care este starea celor 15 pacienți internați după explozia de la Dedeman Botoșani

astăzi, 12:58
276

Ministerul Sănătăţii prezintă situaţia pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon din Iaşi”, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti ...

Viteza maximă a maşinii pe timp de caniculă. Detaliul care îţi poate salva viaţa la peste 35 de grade Celsius!

astăzi, 12:26
406

Temperaturile ridicate din ultima perioadă nu provoacă probleme doar la nivelul disconfortului corpului uman. Specialiştii auto avertizează astfel şoferii că există o viteză maximă a maşinii...