Doi soferi au fost prinsi bauti la volan! Unul dintre ei a refuzat recoltarea probelor biologice!

Doi soferi au fost prinsi bauti la volan! Unul dintre ei a refuzat recoltarea probelor biologice!
Un barbat in varsta de 40 ani, din comuna Coţuşca, judeţul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 8, în localitatea de domiciliu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Un alt sofer, in varsta de 28 de ani, din comuna Roma, judeţul Botoşani, a fost depistat în trafic la volanul unui autoturism, pe strada Cornişa din municipiul Botoşani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, procedură pe care a refuzat-o.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
114

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
148

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...

Sancțiune dură pentru dinamovistul care l-a accidentat pe Romario Benzar!

astăzi, 08:16
239

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah....