Doi răniţi şi trei maşini avariate, după ce un şofer din Botoşani nu a oprit la STOP!

Un şofer în vârstă de 26 de ani, din Botoşani, şi o fată de 17 ani, aflată în maşina acestuia, au fost răniţi din cauza imprudenţei conducătorului auto. Accidentul a fost soldat şi cu avarierea a trei autoturisme!

În cursul serii de duminică, la ora 20.45, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Botoșani,  în timp ce conducea autoturismul pe o stradă din municipiul Rădăuți, a pătruns într-o intersecție fără să respecte semnificația indicatorului STOP și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din orașul Milișăuți.

În urma coliziunii, cele două autoturisme au fost proiectate în autoturismul condus de un localnic, de 26 de ani, care circula din sens opus şi era oprit la indicatorul STOP, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului de 26 de ani din județul Botoşani precum şi a unei minore de 17 ani, localnică, pasageră în autoturismul condus de acesta.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul conducătorului auto din județul Botoșani și a celui de 26 ani din municipiul Rădăuți și de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 20 ani din orașul Milișăuți, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...

Post de medic specialist scos la concurs pentru Botoșani și susținut la Iași!

astăzi, 14:52

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post de medic specialist. Este vorba despre un post de medic rezident anul V în specialitatea der...

Prognoza meteo pe două săptămâni, răcire accentuată a vremii!

astăzi, 14:32

Continuă procesul de răcire a vremii. În următoarele două săptămâni, un val de aer rece va străbate țara noastră, aducând temperaturi aproape de pragul înghețului, &i...