Doi parlamentari din cadrul PNL Botoșani, atacați dur de un coleg de partid! "Luptă fără scrupule!"

Doi parlamentari din cadrul PNL Botoșani, atacați dur de un coleg de partid! "Luptă fără scrupule!"
Declarații dure făcute de președintele organizației de tineret PNL Botoșani, Sorin Cornilă, la adresa a doi parlamentari. Tânărul liberal i-a acuzat pe deputații Costel Șoptică și Verginel Gireadă că luptă fără “scrupule pentru propriile interese.

Liderul tineretului liberal s-a arătat deranjat și de unele aprecieri făcute de cei doi parlamentari la adresa sa referitoare la intenția de a candida la Primăria Botoșani.

“Ca să nu mai fie tineri care să fie întrebați ce bani au dat la partid, tineri cărora să li se spună că funcţia costă, că mai au de crescut, că sunt penibili, că pălăria e prea mare pentru ei. Da, aici fac referire şi la Costel și Verginel, două persoane care luptă fără scrupule să-și conserve locul pentru că au de recuperat bani, după cum mi-au spus ei în față, fac puciuri și planuri de denigrare împotriva celor care nu intră în schema lor, încearcă când unul când altul să preia partidul. Vă spun eu domnilor: niciodată. Domnule Costel,  sunt penibil? Domnule Verginel, mai am de crescut și e prea mare pălăria? Vă răspund domnilor că Nu. Vreau doar să respectaţi şi atât", a spus Sorin Cornilă, în cadrul unei conferințe de presă.

Cornilă a depus la adresa lui Verginel Gireadă un memoriu către biroul politic județean și a spus va fi ca punct pe ordinea de zi în următoarea ședință. De asemenea, a trimis şi către Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL Național un memoriu.

“Vă mai aduc la cunoștință și că într-o emisiune moderatorul a apelat-o în direct pe doamna Gorghiu și pe lângă alte întrebări a fost și aceea dacă are cunoștință că dl. deputat condamnat penal de la Botoșani mai este în Parlament.  Vă răspund eu acum: Este Doamna Președinte! Urmează și domnul Costel, luni voi depune la secretariat un memoriu către aceleași foruri în care voi descrie atitudinea, modalitatea și activitățile de denigrare inițiate și susținute de acesta la adresa mea şi contrar statutului Partidului Naţional Liberal", a mai spus Cornilă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
383

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
521

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
638

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...