Doi gemeni din Botoșani au împărțit visul de a îmbrăca uniforma militară. „Suntem încrezători”

Doi tineri gemeni din județul Botoșani au împărtățit același vis, acela de a deveni elevi ai Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, iar acum, Tudor și Eduard Rumega sunt boboci ai instituției.

„Visul de a deveni elev la un liceu militar a apărut odată cu vizita elevilor de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” la școala noastră din Darabani. Alături de mine și-a arătat dorința și fratele meu geamăn, Eduard. Am îmbrățișat cu părinții această hotărâre și am început pregătirile pentru admitere. Nu a fost ușor, dar, cu ajutorul și sprijinul părinților și al profesorilor de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” din Darabani am reușit să ne vedem visul împlinit”.

Încrezători în forțele proprii, optimiști și cu zâmbete molipsitoare, au pornit împreună în acestă aventură și după o săptămână petrecută în colegiul câmpulungean, gemenii se declară mulțumiți de alegerea făcută. 

„Cu toate că acomodarea nu este ușoară, dorul de casă și de părinți fiind uneori greu de dus, suntem încrezători că vom primi ajutor din partea cadrelor didactice și militare, a colegilor mai mari și a familiei pentru a trece peste această perioadă. Suntem optimiști și știm că această experiență va fi în folosul nostru”.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Colegiului le-au adresat celor doi tineri felicitări pentru alegerea făcută, urându-le succes în noul an școlar.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gestul unui botoșănean a pus poliția pe urmele lui! (Foto)

astăzi, 09:07

La rampa de depozitare a deșeurilor de pe strada Pacea, duminică dimineață, în jurul orei 8.45, un conducător auto a fost observat prin intermediul camerei de supraveghere instalată î...

Viața de noapte în centrul orașului Botoșani: Țipete și larmă, găști pe străzi, pericole la tot pasul (Foto)

astăzi, 08:17

În weekendul 27-29 septembrie, polițiștii locali din municipiul Botoșani au intervenit în mai multe situații. Pe Pietonalul Transilvaniei, în noaptea de vineri spre sâmb...

FC Botoșani: Alin Ciobanu convocat la echipa națională!

astăzi, 08:01

Goalkeeperul FC Botoșani, Alin Ciobanu, a fost convocat la echipa națională a României Under 17, care va susține în prima jumătate a lunii octombrie o dublă amicală cu Muntenegru. ...