Doi elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni au intervenit în ajutorul unui botoșănean căruia i s-a făcut rău!

Andrei și Alexandru, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, aflați în prima lor zi de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, au acordat în această după-amiază sprijin unui bărbat care și-a pierdut cunoștința, în apropierea sediului inspectoratului.

Doi elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni au intervenit în ajutorul unui botoșănean căruia i s-a făcut rău!

Șoferul mașinii în care se afla bărbatul a strigat după ajutor, iar cei doi elevi jandarmi au procedat la scoaterea bărbatului inconștient din mașină, după care l-au așezat într-o poziție de siguranță.

Între timp, Andrei a solicitat asistență medicală prin apel la numărul unic de urgență 112, iar până la sosirea ambulanței au supravegheat persoana.

Bărbatul a fost preluat de personalul medical și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Andrei și Alexandru sunt doi din cei 26 de elevi jandarmi care, până la sfârșitul lunii august, vor executa stagiul de practică în domeniul ordinii și siguranței publice, această perioadă fiind destinată însușirii deprinderilor practice și aprofundării noțiunilor teoretice acumulate la orele de curs.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni usturătoare pentru șoferii care dau flash-uri de averizare!

astăzi, 19:21
136

Noile reglementări interzic polițiștilor să dea avertismente conducătorilor auto care încalcă în mod grav regulile rutiere. În loc de avertismente, șoferii vor fi sancționaț...

DRDP Iași: Apel la respectarea integrității infrastructurii rutiere și a siguranței participanților la trafic!

astăzi, 18:22
56

Facem precizarea că asigurarea scurgerii apelor de pe drumurile naționale nu poate fi tratată conform reglementărilor, în condițiile în care rigolele, șanțurile și podețele sunt p...

Noua regulă începând de astăzi: PET-urile vor fi reciclate doar cu capac atașat!

astăzi, 17:42
334

Reglementarea fost impusă de Parlamentul și Consiliul European prin art. 6 din Directiva UE 2019/904 privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului. Aceasta a fost transpu...