Doi elevi ai Grupului Scolar de Industrie Usoara Botosani, arestati pentru 30 zile

Doi elevi ai Grupului Scolar de Industrie Usoara Botosani, arestati pentru 30 zile
Doi tineri de 19 ani, din Flamanzi, au fost prinsi in flagrant in timp ce furau carburant din autoturisme. Iulian Cucu si Cristian Dobrea, ambii elevi ai Grupului Scolar de Industrie Usoara Botosani, au savarsit sase furturi in perioada ianuarie - februarie 2011, din autoturismele parcate pe strada Stefan cel Mare, din orasul Harlau.

Conform Buna Ziua Iasi, politistii din localitatea mentionata le-au luat urma si zilele trecute i-au prins in flagrant.

"Lucratorii Politiei orasului Harlau i-au surprins pe cei doi tineri in timp ce sustrageau carburant din autoturismele parcate pe una din strazile din oras. S-a stabilit din cercetari ca acestia au comis un numar de sase furturi din autoturisme si cantitati de carburant din rezervoarele acestora", a declarat Dumitru Simionescu, seful Politiei orasului Harlau.

Autorii furtului mergeau cu un autoturism personal din satul Cordun, comuna Flamanzi, in orasul Harlau, de unde furau diferite bunuri, pe care apoi le duceau la locuintele lor. Prejudiciul creat a fost in valoare de 1.200 lei, fiind recuperat in proportie de 90%. Bunurile au fost recuperate in urma perchezitiei efectuate la domiciliul tinerilor, scrie sursa citata.

Cei doi elevi s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, fiind prezentati la Judecatoria Harlau cu mandate de arestare preventiva. Pe numele lor s-a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 zile.

De la inceputul anului 2011, Judecatoria Harlau a dispus arestarea preventiva a cinci autori de fapte penale comise in orasul Harlau si comunele din apropiere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
113

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
683

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
231

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...