Doi dintre principalii suspecti in cazul talhariei de miercuri, identificati!

Doi dintre principalii suspecti in cazul talhariei de miercuri, identificati!
Anchetatorii i-au identificati pe doi dintre principalii suspecti in cazul talhariei de miercuri, de pe strada Petru Rares, din apropierea benzinariei Rompetrol. Este vorba de Daniel Mihai Hutanu, in varsta de 33 de ani si Andreea Mihalache, in varsta de 26 de ani, ambii din municipiul Botosani.

Barbatul are antecedente penale, in trecut avand doua condamnari, cu executare, pentru savarsirea unor infractiuni cu violenta.

Ceilalti doi suspecti inca nu au fost identificati. In cazul suspectilor identificati, procurorii au cerut deja arestarea lor, in lipsa.

“A fost formulata propunere pentru arestarea in lipsa si au fost intreprinse toate demersurile pentru identificarea, localizarea si prinderea tuturor suspectilor", a declarat procurorul Dragos Bujoreanu, purtator de cuvant in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani.

Va reamintim ca miercuri, în jurul orei 13.10, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă, de către  un barbat de 41 de ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani, patru persoane necunoscute, respectiv trei bărbaţi şi o femeie, prin întrebuinţarea de violenţe, i-au sustras peste 30.000 de euro.

Cele patru persoane s-au deplasat în locul unde se afla partea vătămată, cu două autoturisme, unul dintre acestea fiind abandonat la faţa locului, după comiterea faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Barbatul talharit a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie Iasi, insa se afla in afara oricarui pericol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
117

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
216

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
27

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...