Doi botosaneni, sot si sotie, impuscati in Italia!

O tanara este in stare foarte grava dupa ce ea si sotul ei, ambii din Botosani, au fost impuscati de un italian, pe fondul unui conflict pasional, in provincia Verona (regiunea Veneto), relateaza Corriere della Sera.

Botosaneanca, in varsta de 25 de ani, a fost impuscata in cap de un italian in varsta de 47 de ani. Potrivit agentiei AP, femeia a intrat in moarte cerebrala.

Barbatul, tot din Botosani, a fost impuscat in piept si torace, starea sa fiind critica, dar stabila.

Potrivit autoritatilor, italianul Giacomo Attolinio angajase pe romanca la firma sa de restaurari.

Italianul incepuse sa ii faca avansuri romancei de 25 de ani. Barbatul de 47 de ani nu a avut succes, dar romanca si sotul ei in varsta de 23 de ani i-au cerut patronului italian bani pentru a nu il acuza de hartuire sexuala.

Cei trei au stabilit sa se intalneasca duminica, iar romanii urmau sa primeasca cateva mii de euro din partea italianului. Insa se pare ca romanii au ridicat miza, cerand mai multi bani si masina italianului.

Discutia a degenerat, iar italianul a scos un pistol marca Smith & Wesson, pentru care avea autorizatie, si i-a impuscat pe cei doi romani.

Dupa cateva ore, italianul s-a predat la politie si a fost arestat pentru atac armat si tentativa de crima.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...