Doi botosaneni la Mini Topmodel Romania 2010!

Doi botosaneni la Mini Topmodel Romania 2010!
Sâmbătă, 10 aprilie 2010, s-a desfăşurat la Bucureşti prima ediţie a Concursului "MINI TOPMODEL ROMÂNIA 2010". Competiţia a fost organizată de Fundaţia OMR (Organizaţia Miss România) şi s-a adresat tuturor copiilor din România, cu vârsta între 3 şi 15 ani.

"MINI TOPMODEL ROMÂNIA" este înregistrat ca marcă la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci de către Irina Haideţ - director OMR, iar "MISS ROMÂNIA" este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci de către Gavrilă Inoan – preşedinte OMR.

Municipiul Botoşani a fost reprezentat cu succes de Andreea Prisacariu şi Ştefan Grădinaru – membri ai Asociației Culturale Vivat Veselia.

Concurenţii, împărţiţi în 6 categorii de vârstă, au avut de parcurs un număr de 7 probe, după cum urmează: ţinuta de joacă, ţinuta casual, costumaţie de gală, costumaţie de carnaval, ţinuta de somn (pijamalele), o probă de publicitate şi, evident, autoprezentarea în 20 de secunde.
Copiii botoşăneni au făcut o impresie deosebit de bună juriului, cu atât mai mult cu cât în competiţie s-au înscris copiii din toată ţara, foarte bine pregătiţi.

La finalul concursului, toţi participanţii au primit o diplomă de participare şi un trofeu, urmând ca gala de premiere a copiilor care se situează pe primele locuri să aibă loc la Bucureşti, în cadrul Finalei Mini Miss şi Mister România 2010, care se va desfăşura în luna mai. La acest eveniment vor participa din oraşul nostru copiii care anul trecut au obţinut titlul de "Mini Miss" respectiv "Mini Mister Botoşani 2009", organizat de către Asociaţia Culturală "Vivat Veselia" Botoşani, în colaborare cu Fundaţia OMR (Organizaţia Miss România) şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Detalii şi fotografii de la acest eveniment se găsesc pe www.minitopmodel.ro, iar în ceea ce priveşte eventualele înscrieri pentru finala Mini Miss şi Mister România 2010, amănunte se află pe www.minimiss.ro

Îi felicităm pe participanţi, atât pentru munca depusă, cât şi pentru rezultatele frumoase, şi le dorim mult succes la Finala din luna mai!  

Prof. Cristina Roșu
Preşedinte Asociaţia Culturală "Vivat Veselia" Botoşani

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
335

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...