Documente și o unitate de calculator ridicate din biroul lui Radu Judele! Vezi ce spune acesta-VIDEO

Documente și o unitate de calculator ridicate din biroul lui Radu Judele! Vezi ce spune acesta-VIDEO
După aproape șase ore petrecute în biroul lui Radu Judele, administratorul public al județului, procurorii DNA au ridicat o unitate de calculator și mai multe documente.

Lucrătorii DNA nu au dat niciun fel de declarație la ieșirea din clădirea Palatului Administrativ și după ce au încărcat în mașini probele ridicate au plecat.







Printre documentele ridicate de procurorii anticorupție au fost și unele legate de o licitație organizată în anul 2011, de către Consiliul Județean în vederea desemnării consultantului la  proiectul privind sistemul integrat de management al deșeurilor, licitația fiind câștigată de firma Tahal.

Percheziții au fost făcute, joi, și la sediul firmei lui Radu Judele din Iași. 

Potrivit unor surse, pe rolul DNA București se află un dosar legat de acest proiect, Radu Judele fiind chemat vineri la București. 

“În mod expres au solicitat documente de la licitatia din 2011 privind desemnarea consultantului la proiectul cu managementul deșeurilor. Nu pot să îmi dau seama despre ce este vorba pentru că în 2011 când a fost licitația eu nu eram pe funcție. Au ridicat și de la mine de acasă și de la firmă mai multe documente și un laptop. M-au chemat la București să îmi aducă la cunoștință care sunt acuzațiile. Mai multe nu știu", a precizat Radu Judele.

După perchezițiile de la Consiliul Județean, Radu Judele a plecat la București. 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
443

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...