Documente false depistate de poliţiştii de frontieră

Documente false depistate de poliţiştii de frontieră
 PoliÅ£iÅŸtii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul pentru care a prezentat la controlul de frontieră documente falsificate.

În ziua de 09 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, s-a prezentat în PTF Stânca, pe sensul de ieÅŸire din Å£ară Denis C., de 29 de ani, cu cetăţenie română ÅŸi R. Moldova, care conducea un autoturism marca  VW Passat, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate nu prezintă elementele de siguranţă specifice unora autentice. Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean necunoscut din Botoşani, contra sumei de 900 de euro, fără a cunoaşte că documentele sunt falsificate.

Pe numele lui Denis C. poliÅ£iÅŸtii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârÅŸirea infracÅ£iunii de uz de fals, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
40

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
41

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
296

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...