Doar doua oferte au fost depuse pentru reabilitarea soselei de centura!

Doar doua oferte au fost depuse pentru reabilitarea soselei de centura!
Astazi, la ora 11.00, a avut loc deschiderea ofertelor pentru reabilitarea tronsonului soselei de centura format din strazile Uzinei, Imparat Traian, Tudor Vladimirescu si Petru Rares.

Doua asocieri de firme, una din Botosani si una din Madrid si Pitesti, vor sa continue lucrarile abandonate de firma ALDP Iasi, desi initial s-au aratat interesate nu mai putin de opt firme.

Din Botosani a depus ofera firma Transporturi Auto in asocierer cu Conrec si Symmetrica, iar din Spania a depus oferta societatea Viales y Obras Publicas SA in asociere cu SC Simarc SA din Pitesti.

Valoarea estimativa a lucrarilor care au mai ramas de executat pe acest tronson al soselei de centura se ridica la 9 milioane de lei.

“Vom analiza ofertele, vom stabili punctajele finale, si apoi vom hotari care sunt firmele care au castigat licitatia. Sumele cu care au venit cei doi ofertanti se incadreaza in valoarea estimativa a lucrarilor", a declarat viceprimarul Catalin Alexa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...