Doamnele social-democrate se contrazic - Barculet vede in roz ceea ce pentru Afrasanei e gri!

Doamnele social-democrate se contrazic - Barculet vede in roz ceea ce pentru Afrasanei e gri!

 Pentru prima oara, toate scolile din judet sunt pregatite, sustine mai departe Ana Barculet!  

Autoritatile judetene se contrazic! Daca situatia de la Prefectura, cu privire la scoli, nu arata tocmai bine, nu la fel se vede din biroul inspectorului general adjunct al Inspectoratului Scolar!

Joi, in cadrul Colegiului Prefectural, Viorica Afrasanei, subprefectul judetului Botosani, a prezentat situatia scolilor din teritoriu, demonstrand ca nu toate unitatile scolare din judet sunt pregatite sa isi intampine elevii in conditii optime.

In ciuda situatiei prezentate joi, inspectorul adjunct al Inspectoratului Scolar, Ana Barculet, repeta astazi afirmatiile cu privire la faptul ca, pentru prima data, toate scolile din judet sunt pregatite din punct de vedere al reparatiilor si igienizarii pentru inceperea anului scolar.

"Constatarile noastre au fost si de apreciat, dar in aceeasi masura si dezamagitoare, cu doar cateva zile inainte de inceperea noului an scolar", a declarat Viorica Afrasanei, joi, in cadrul Colegiului Prefectural.

Cu toate acestea, Ana Barculet ramane ferma in declaratii.

"Este a doua oara saptamana aceasta cand fac aceasta informare presei. Pentru prima oara, toate scolile din judet sunt pregatite din punct de vedere al reparatiilor si igienizarii pentru inceperea anului scolar. Am avut echipele domnilor igineri de la Investitii, care au controlat scoala cu scoala. Stadiul reparatiilor in luna august, stadiul igienizarii, si in luna septembrie au raportat ca aceste lucrari au fost indeplinite. A doua directie ar fi obtinerea autorizatiei sanitare de functionare", a declarat Ana Barculet.

Fiind prezentata situatia scolilor care nu arata asa bine cum spune, si ca au fost si fotografii expuse ieri la Prefectura, inspectorul adjunct al ISJ a mentionat ca nu are aceste informatii si ca va continua inspectiile.

"Nu am aceste informatii, nu am fost la Colegiul Prefectural, nu stiu ca ar fi scoli care sa nu fi fost igienizate, sau sa nu se fi facut curatenie in ele pana in prezent. Noi vom mai face inspectii si sambata si duminica si acolo unde nu vom gasi ca lumea vom aplica si sanctiuni", a incheiat Ana Barculet.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
2

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
69

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
289

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...