Djuvara, rusinat de PNL: Nu mai e liberal dupa fuziunea cu ramasitele lui Voiculescu

Djuvara, rusinat de PNL: Nu mai e liberal dupa fuziunea cu ramasitele lui Voiculescu
Istoricului Neagu Djuvara ii este rusine sa fie coleg de partid cu Gigi Becali si sustine ca un partid care a ajuns sa fuzioneze cu toate ramasitele din politica nu mai este un partid liberal.

 Neagu Djuvara a precizat, insa, ca nu isi da demisia din PNL deoarece familia sa este in miscarea liberala de peste 170 de ani, relateaza Digi 24.

 "Am 170 de ani de liberalism, n-am voie sa-mi dau demisia din asa ceva, dar cu cei de azi nu am nicio legatura. Un partid liberal care fuzioneaza cu ramasitele lui Voiculescu, pe urma il primeste si pe Becali, asta nu mai e Partidul Liberal. Este o harababura.

Strainii nu mai inteleg nimic din ce se intampla in tara. Destituirea lui Basescu, revenirea lui, alianta unui partid liberal cu unul socialist sunt asa de nebunesti, incat mi-e rusine. Strategia adusa de actualul PNL nu-mi convine deloc, ma fac ca nu-i cunosc", a spus Neagu Djuvara.

 Mai mult, Djuvara il ataca si pe Ponta, in problema plagiatului, dar si pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, pentru ca a spus ca nu este un lucru grav ce a facut acesta.

 "M-am infiorat sa vad pe doamna ministreasa a Educatiei venind sa explice ca nu-i lucru grav ca Ponta a facut un plagiat", a conchis istoricul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
128

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...