Distracție maximă la Revelionul pensionarilor organizat de Primărie- GALERIE FOTO, VIDEO

Distracție maximă la Revelionul pensionarilor organizat de Primărie- GALERIE FOTO, VIDEO
Doamnele și domnii care au participat, vineri, la Revelionul pensionarilor organizat de municipalitate, la restaurantele Mioriția și Maria, au dat dovadă de multă bună dispoziție și s-au distrat ca în tinerețe.

Circa 800 de persoane au participat la prima parte a Revelionului, urmând ca alți 800 de pensionari să se distreze sâmbătă.

Vineri, petrecerea a început la ora 14.00, dar au fost persoane care au sosit la cele două restaurante și cu două ore mai devreme, pregătite de distracție. Nu înainte însă ca doamnele să treacă pe la coafor, să se machieze și să se îmbrace în ținute elegante, în timp ce domnii s-au îmbrăcat la patru ace.

În jurul orei 16.00, la Miorița a sosit și primarul Ovidiu Portariuc, alături de viceprimarii Cosmin Andrei și Cătălina Lupașcu, consilierii locali Stelian Pleșca și Sorin Apostoliu, și deputații Tamara Ciofu și Mihai Baltă.


















Petrecerea era în toi, în toate cele trei săli ale restaurantului ringurile de dans fiind în permanență ocupate. Oficialii s-au prins în horă alături de pensionari, unii dintre aceștia dorind să imortalizeze momentul printr-o fotografie.

Primarul le-a urat pensionarilor petrecere frumoasă, să se bucure de familiile lor şi le-a mulţumit pentru ce au făcut pentru municipiul Botoşani pe pacursul anilor și contribuția financiară pe care au adus-o la dezvoltarea orașului.

“Vreau doar să vă urez din partea Primăriei Botoşani un an bun, la mulţi ani, multă sănătate, linişte, armonie, tot ceea ce vă doriţi dumneavoastră în 2014 să se îndeplinească şi să vă bucuraţi de copii, de nepoţi, de întreaga familie şi vă asigur că noi suntem alături de dumneavoastră şi pentru orice dorinţă aveţi, ştiţi unde ne găsiţi. Vă doresc distracţie plăcută, o seară bună. Să ne vedem sănătoşi la anul", le-a transmis Ovidiu Portariuc.

După circa o oră petrecută alături de pensionari la Miorița, oficialii au mers la Restaurantul Maria, unde au fost primiți cu aplauze de cei prezenți și imediat s-au prins în horă.

Unii pensionari au ținut să imortalizeze momentul cu aparatură de ultimă generație, cum ar fi tabletele.

Meniul pentru fiecare pensionar a costat 60 de lei, petrecerea fiind organizată cu bani de la bugetul local. Pensionarii au servit aperitiv, sărmăluțe, friptură, dulciuri, fructe și băuturi.





































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
25

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
24

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
24

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...