Distractie la betie, terminata la Politie!

Distractie la betie, terminata la Politie!
Beat, fara permis de conducere, a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, dupa care s-a facut nevazut!

A fost repede prins de politistii botosaneni, stabilindu-se ca tanarul de 22 de ani avea o concentratie de 1,32 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un iesean de 22 de ani, aflat in stare de ebrietate, a produs un accident rutier pe raza satului Radeni, comuna Frumusica, dupa care a plecat de locul faptei.

“In seara de 22.02.2009, ora 22.01, printr-un apel de urgenta, am fost sesizati ca pe D.C. 45, in sat Radeni, comuna Frumusica, judetul Botosani, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale in care a fost implicat un autoturism al carui conducator se afla sub influenta bauturilor alcoolice", precizeaza Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii din comuna Frumusica, ocazie cu care s-a constatat ca suspectul care a condus autoturismul implicat in evenimentul rutier parasise locul accidentului.

In urma verificarilor efectuate, a fost stabilita identitatea conducatorului auto, respectiv P. Florin, de 22 de ani, domiciliat in orasul Harlau, judetul Iasi, care nu poseda permis de conducere de nici o categorie.

In urma activitatilor intreprinse, conducatorul auto a fost depistat in jurul orei 24.00, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-i-se o concentratie de 1,32 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a fost condus apoi la Spitalul Judetean Botosani, unde a fost examinat clinic si i s-au recoltat probele biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Fata de conducatorul auto se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, cu o alcoolemie peste limita legala, si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, se arata in incheierea comunicatului IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
248

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
293

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
188

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...