Dispute in sedinta CJ de la apartamentele DGASPC in care locuiesc sinistratii din Dorohoi!

Dispute in sedinta CJ de la apartamentele DGASPC in care locuiesc sinistratii din Dorohoi!
Consilierii judeteni, reuniti miercuri in sedinta ordinara, au aprobat prelungirea duratei de folosinta gratuita, pana la data de 30 septembrie 2011, a celor zece apartamente din Dorohoi aflate in administrarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, in vederea cazarii persoanelor sinistrate ca urmare a inundatiilor din  iunie 2010.

Solicitarea de prelungire a venit din partea Primariei Dorohoi, ca urmare a faptului ca nu au fost finalizate in termenele prevazute casele sinistratilor.

Inainte de a fi aprobat, proiectul de hotarare a generat insa unele discutii in randul consilierilor judeteni. Astfel, Cristian Achitei  a solicitat o lista cu numele tuturor persoanelor care locuiesc in aceste apartamente. "Maine dimineata (n.r. joi) as dori sa primesc o lista nominala cu persoanele sinistrate care locuiesc in aceste apartamente", a spus consilierul judetean Cristian Achitei.

Si democrat-liberaul Vasile Andries a dorit sa stie in ce stare sunt apartamentele. "Acum un an, cand am discutat de predarea acestor zece apartamente, s-a pus problema sa avem in vedere ca starea lor sa se mentina cat mai buna. Acum intreb daca stim dupa aceste luni de folosinta in ce stare sunt aceste apartamente si cate persoane locuiesc in camere?", a spus Vasile Andries.

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului l-a informat la finalul sedintei de Consiliu Judetean pe Cristian Achitei ca in respectivele apartamente locuiesc 16 familii, in total fiind 68 de persoane, insa consilierul judetean i-a spus ca vrea o lista nominala cu acestia.

Totodata, seful DGASPC sustine ca reprezentantii institutiei au dispozitie ca lunar sa faca verificari pentru a vedea in ce conditii sunt folosite cele zece apartamente.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

astăzi, 13:37
4

În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care du...

Cum se folosesc moldovenii de peste Prut de ”Marea Nordului” pentru a atrage turiștii din România! (Foto)

astăzi, 12:42
131

Mândria Botoșanilor, plaja de la Stânca mizează prea mult pe ”farmecul” natural al zonei, investițiile demne de secolul în care trăim fiind în continuare aștep...

Botoșănean reținut după ce a pipăit o fată pe stradă!

astăzi, 11:41
221

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din municipiu...