Dispensarul uman de la Blândești prinde contur

Dispensarul uman de la Blândești prinde contur

Demarată la începutul acestui an, construcția dispensarului uman din comuna Blândești, pare că intră ușor - ușor în linie dreaptă.

La finalul lucrărilor, nu mai puțin de 2000 de pacienți urmează a beneficia de servicii medicale complete, conform celor declarate de primarul Stelian Maxim.

”În acest moment constructorul se află la faza de decontare a peste 50 la sută din totalul investiției, urmând ca în cel mai scurt timp să demareze turnarea centurii și a celorlalte lucrări. Am fost obligați de împrejurări să construim acest dispensar, medicul nostru de familie desfășurându-și activitatea în incinta școlii. Cei de la Direcția de Sănătate Publică ne-au adus la cunoștință faptul că vom fi închiși și prin urmare a trebuit să ne reorientăm”, a mai spus primarul Stelian Maxim.

Pe lângă construcția propriu zisă, dispensarul va fi dotat ultramodern, existând finanțare atât de la bugetul local cât și de la Ministerul Lucrărilor Publice, cei peste 2000 de pacienți urmând să beneficieze de servicii medicale complete.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
175

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
259

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...