Dispariția misterioasă a unui botoșănean după ce a fost dat jos din microbuz în Germania, fără telefon și bani!

Bărbatul plecase din Austria către Botoșani, iar oprirea sa în Germania este de neînțeles, spun apropiații.

Dispariția misterioasă a unui botoșănean după ce a fost dat jos din microbuz în Germania, fără telefon și bani!

Apel disperat pentru ajutor în găsirea lui Ovidiu Daniel Pintilii, un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a dispărut în mod misterios în Heilbronn, Germania.

Situația devine tot mai îngrijorătoare, întrucât bărbatul plecase din Austria către Botoșani, iar oprirea sa în Germania este ciudată.

Ovidiu a fost dat jos dintr-un microbuz la un peco din Bad Rappenau (Germania) pe 30 decembrie.

Motivele acestei opriri forțate și ce s-a întâmplat ulterior rămân necunoscute. Cu toate că pleca din Austria spre Botoșani, nu este clar cum a ajuns în Germania, rămânând doar cu buletinul asupra sa, fără telefon și bani.



Apropiații săi au lansat un apel de ajutor și caută pe oricine poate furnza detalii despre locul în care se afl acum românul.

Ovidiu nu cunoaște limba germană și la poliție nu apare în baza lor de date și nici la spitale.

„Persoana dispărută/ pierdută în Heilbronn/ Germania Încă un caz în care avem nevoie de ajutorul vostru. Nume: Ovidiu Daniel Pintilii Vârstă: 37 ani A fost dat jos din microbuz în 30 decembrie într-un peco din Bad Rappenau, nu știm motivele și ce s-a întâmplat, ciudat e ca el a plecat din Austria spre Botoșani și nu avea ce căuta în Germania, a rămasă doar cu buletinul asupra lui, nu are telefon și bani“, scrie Gabriela Stanculesc, de la Voluntari în Europa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
24

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
373

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...