Disciplina la partid!

Disciplina la partid!
Cu siguranta, filiala Partidului National Liberal vrea sa arate ca o echipa unita, de care nu a avut parte partidul pana acum. Odata cu schimbarea presedintelui, liberalii au devenit tot mai disciplinati.

Astfel, la fiecare conferinta de presa organizata de PNL, tot mai multi membri de partid, cu functii importante sau nu, sunt prezenti pentru a pune PNL intr-o lumina favorabila.

Daca pana acum opinia publica era obisnuita cu tot felul de scandaluri publice intre membrii PNL, se pare ca Turcanu nu mai vrea cearta si isi disciplineaza serios colegii.

"Consider ca PNL functioneaza acum ca o familie unita si vom functiona in continuare exact cum ne-am propus. Suntem convinsi ca astfel vom castiga alegerile in judetul Botosani", a adeclarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Totusi, putin bizar este faptul ca, desi nu au avut nimic de spus, multi membri PNL au facut prezenta astazi, la conferinta de presa, doar ca sa se vada numarul mare de sustinatori ai noii conduceri.

Alaturi de seful de partid si de secretarii coordonatori si executivi ai partidului, respectiv Relu Tirzioru si Sorin Bradu, au facut prezenta Gheorghe Iavorenciuc, Nicolae Rebenciuc, Viorel Grigoras, Gabriel Oprisanu, Viorel Ciobanu, Gheorghe Ciubotaru, Verginel Gireada, Dorin Ciustea si alti trei noi membri, printre care si Vasile Cojocaru, presedintele pensionarilor din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
450

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
418

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...