Directorul Urban Serv, înlocuit din funcție!

Directorul Urban Serv, înlocuit din funcție!

 Liviu Toma  

Directorul societății Urban Serv, Liviu Toma, a fost schimbat din funcție, ca urmare a gestionării deficitare a activității de deszăpezire din luna decembrie.
 
Primarul Ovidiu Portariuc a spus ca decizia a fost luata in urma unei analize privind modul in care a fost gestionata problema deszapezirii in municipiul Botosani.

In mai multe rânduri, Portariuc a spus că nu este mulțumit de cum s-a acționat în perioada în care municipiul era plin de zăpadă și că societatea Urban Serv putea face mai mult. Liviu Toma a promovat concursul pentru ocuparea funcției de director al Urban Serv în luna noiembrie, după ce anterior l-a înlocuit pe Gheorghe Pricopie. Toma a fost susținut de PSD să ocupe funcție de director al Urban Serv.
 
Înainte de a lucra la societatea de salubrizare a fost director de producție la Cibogaz.

"Am avut o discutie cu domnul Toma, i-am prezentat toate lucrurile pe care am avut sa i le reprosam legate de modul cum s-a facut deszapezirea începând de la prima ninsoare. I-am reproșat o oarcare lentoare, o oarecare lipsa de reactie vizavi de cererile cetatenilor. Domnia sa si-a dat tot interesul si a fost din prima zi in strada, dar uneori trebuie sa mai anticipezi anumite situatii, sa te pregatesti pentru ele si consider ca se puteau face mult mai multe si sper ca noua formula, cu Simion Drelciuc, sa poata remedia deficientele care au fost constatate", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Interimatul la conducerea Urban Serv va fi asigurata de Simion Drelciuc, fostul director Liviu Toma urmand sa ramana in echipa Urban Serv. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
506

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
158

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
431

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...