Directorul unei instituții din Botoșani anchetat de DNA pentru că ar fi primit mită...sticle cu vin!

Directorul unei instituții din Botoșani anchetat de DNA pentru că ar fi primit mită...sticle cu vin!
Directorul unei instituții din Botoșani este anchetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție într-un dosar în care sunt vizați și mai mulți oficiali din județul Iași.

Ancheta îi vizează şi pe Ioan Amariei, şeful Ocolului Silvic, dar şi pe Doru Tomac, şeful RAR Botoşani, procurorii susţinând că în urma interceptării convorbirilor primului au rezultat date privind comiterea infracţiunilor de luare şi dare de mită, scriu reporterii de la 7EST.ro.
 
În 23 februarie 2015, Amariei i-ar fi dat prin intermediul fiului său, o cutie cu sticle de vin directorului Registrului Auto Român Botoşani. Procurorii arată că în urma verificărilor s-a constatat că şeful Ocolului Silvic avea un Volkswagen Golf  căruia îi expira ITP-ul în 9 martie anul trecut, iar ulterior acesta  a fost prelungit până în 2017. În 6 octombrie 2015, acelaşi director ar fi primit o altă cutie cu sticle de vin, prin intermediul lui Mihai Vatavu, fostul şofer personal al lui Amariei, în aceeaşi zi angajaţii RAR Botoşani efectuând şi prelungind valabilitatea ITP pentru un Audi A6 al Şefului Ocolului Silvic.

Nu eu fac inspecţia. Nu sunt adevărate acuzaţiile. Pe domnul Amariei îl cunosc de aproape 15 ani, înainte de a fi şef al Ocolului Silvic. Aveam o relaţie de prietenie cu dumnealui şi se poate verifica. Eu am fost de nenumărate ori la dumnealui acasă, la birou, a precizat, pentru 7EST, Doru Tomac, directorul RAR Botoşani.

Citește mai multe pe 7EST.ro

Doru Tomac este primul pe lista de candidați a UNPR pentru Consiliul Județean Botoșani. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

astăzi, 19:08
2

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...

Raluca Turcan despre Legea accesibilizării actelor artistice pentru persoanele cu dizabilități: „Un pas către normalitate!”

astăzi, 18:04
29

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, apreciază drept „un pas mare către normalitate” adoptarea, miercuri, de către plenul Camerei Deputaţilor a legii care instituie obligaţia tuturor in...

Peste 1000 de posturi scoase la concurs în Poliția română!

astăzi, 17:23
113

 Înscrierile se fac online până la data de 05 iulie a.c., ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la ace...