Directorul Postei Romane a dezvaluit ce salariu are: Nu pot sa spun ca merit sau nu merit

Directorul Postei Romane a dezvaluit ce salariu are: Nu pot sa spun ca merit sau nu merit
Directorul general al Companiei Nationale Posta Romana, Ion Smeeianu, a declarat marti ca salariul sau este de 5.000 de euro net pe luna la care se adauga o indemnizatie de 1.000 de euro net privind activitatea de administrator in Consiliul de Administratie.

 "Hotararea actionarilor prevede la salariul meu 5.000 de euro net- pana la 10.000 de euro net. Salariul meu in acest moment este de 5.000 de euro net la care se adauga o indemnizatie privind activitatea de administrator in Consiliul de Administratie de 1.000 de euro. In acest moment este de 6.000 de euro", a spus Ion Smeeianu.

 Acesta nu a dorit sa ofere mai multe amanunte legat de contractul sau in afara de faptul ca are la baza indicatori de performanta.

 "Nu pot sa spun ca merit sau nu merit. Aceasta este hotararea Consiliului de Administratie, iar in spatele acestei hotarari stau planul de administrare si planul de management cu indicatori de performanta. Sunt indepliniti acesti indicatori imi iau banii, nu sunt indepliniti sunt penalizat sau plec acasa", a spus Ion Smeeianu, citat de ziare.com.

 Acesta a cerut jurnalistilor sa compare salariul sau cu cel al directorilor din companiile de profil de pe piata si sa tina cont de presiunea functiei.

 "Ieri la ora 9 nu aveam de unde sa platesc salariile a 32.000 de oameni. Cum cuantificati acest stres, aceasta presiune, acest risc?", a declarat Smeeianu.

 Acesta a explicat ca institutia avea conturile blocate "din cauza datoriilor si a altor chestiuni".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
446

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
619

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
723

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...