Directorul Nova Apaserv, deplasare în interes de serviciu prin Delta Dunării. Vicepreședinte CJ: "Sunt foarte supărat. Nici nu știe câți angajați are..."

Directorul Nova Apaserv, deplasare în interes de serviciu prin Delta Dunării. Vicepreședinte CJ: "Sunt foarte supărat. Nici nu știe câți angajați are..."
Directorul societății Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, este plecat zilele acestea într-o deplasare în Delta Dunării, în interes de serviciu.

Acest lucru l-a aflat vicepreședintele Consiliului Județean Botoşani, Liviu Toma, când a dorit să obțină o serie de informații de la operatorul de apă și i s-a comunicat că directorul general nu este, atribuțiile fiindu-i delegate în această perioadă Cristinei Panait.

Vicepreședintele Consiliului Județean s-a arătat deranjat de faptul că directorul de la Nova Apaserv a plecat fără să obțină un acord de la Consiliul de Administrație, și fără să anunțe și la CJ, dat fiind că este o deplasare "în interes de serviciu", mai ales că sunt unele probleme la ora actuală cu o parte dintre investițiile ce se realizează în rețeaua de alimentare cu apă. 

Toma a convocat în cursul zilei de vineri o ședință cu cei de la Nova Apaserv.

"Am aflat că domnul Cârlan este plecat în Deltă. A delegat la altcineva să se ocupe de managementul societății. El trebuie să informeze și să aibă și acordul președintelui Consiliului de Administrație. Așa mi se pare corect. Așa cum eu, când am fost la Urban Serv, în afara informării președintelui CA, mai informam și viceprimarul care răspundea de activitatea mea. Va fi un subiect de discuție și analiză în cadrul primei ședințe a Consiliului de Administrație. Am rămas și eu surprins, am vorbit cu domnul președinte Deleanu ( n.red. Dan Deleanu, președintele CA de la Nova Apaserv) și a spus că doar l-a informat și că este o invitație în Deltă de la nu știu ce patronat, asociație, e plecat în interes de serviciu (...) Sunt foarte supărat pe directorul general că nici nu cunoaște anumite lucuri. În ultima ședință nu știa câți salariați are pe Unitatea de Implementare a Proiectului, aștepta să îi sufle un director", a declarat Liviu Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
41

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
224

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...